Helsingi lõbustuspargi õnnetuse põhjus on endiselt müsteeriumiks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Valentyna Chukhlyebova / PantherMedia / Scanpix

Esmaspäeval kukkus Helsingis Linnanmäki lõbustuspargis 9-aastane tüdruk ühelt atraktsioonilt alla. Tüdruk murdis küünarnuki ning kukkumise põhjus on endiselt teadmata.

Üheksa-aastane tüdrukutirts sai Mustekala (kaheksajalg) atraktsioonilt kukkudes küünarnukki mõra, kirjutas Yle.fi.

Linnanmäki tegevjuhi Pia Adlivankini sõnul rääkis ta tüdruku isaga, kes kinnitas, et laps sa haiglast välja teisipäeval.

«Mustekala jääb suletuks kuni me teame, mis juhtus või kuni oleme saanud turvalisust parandada. See jääb suletuks vähemalt nädala lõpuni,» lisas Adlivankin.

Tema sõnul on atraktsiooni põhjalikult kontrollitud, kuid endiselt ei ole leitud masina küljest mitte ühtegi tehnilist viga. Õnnetuse põhjus on tõeline müsteerium, kuna kukkumise hetkel ei olnud ka ühtegi pealtnägijat.

Adlivankini sõnul oli küll atraktsiooni ümber palju inimesi ning mitmed olid ka ise sõidus, ei näinud mitte keegi, mis täpsemalt juhtus. «Reaalsus on see, et laps kukkus atraktsioonilt maha ning see on väga murettekitav. Me võtame seda väga tõsiselt,» sõnas ta.

Lõbustuspargi töötajad mõtlevad nüüd välja erinevaid viise, kuidas turvalisust pargis veelgi paremaks muuta. Samuti kaalutakse atraktsioonile turvavööde lisamist.

«Kõiki atraktsioone uuritakse hoolikalt ning me arutame, mida saab ära teha, et neid veelgi turvalisemaks muuta,» lisas Adlivankin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles