Eesti ümberilmareisil vabanes ootamatult koht

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümberilmareisil vabanes üks koht. Pildil Jaan Tätte.
Ümberilmareisil vabanes üks koht. Pildil Jaan Tätte. Foto: Raigo Pajula

Nüüd on igal vähegi seiklushimulisel inimesel võimalus saada vastu talve ports lõunamaist turgutavat eksootikat, sest muusika- ja näitemeeste Jaan Tätte ja Marko Matvere ümberilmareisil on vabanenud madruse koht.

Tätte tunnistas Postimees.ee-le, et «üks armas inimene pidi reisilt haigestumise tõttu lahkuma» ning hea meelega näeb katamaraani Nordea meeskond enda seltsis tema asemel kedagi teist.

Esimene etapp, kus reisihuviline kaasa saab lüüa, viib 30. oktoobril Indoneesiale kuuluvalt Bali saarelt 13. novembriks riigi pealinna Jakartasse. Sealt jätkub reis Malai saarestikku kuuluvale Sumatrale, kuhu on plaanis jõuda Jakartalt hiljemalt kuu aja pärast, 13. detsembriks. Sumatralt viib mereteekond 5. jaanuariks Sri Lankale ning sealt edasi 18. jaanuariks Maldiividele.

Seega on plaanilise vahetusmadruse haigestumise tõttu vabad neli etappi, kuid Tätte lisas, et kui leidub soovija, siis võib ta soovi korral kaasa teha kõik neli lõiku.

Huvilised saavad täpsemat infot ümbermaailmareisil koha saamiseks Stella Sillamaalt meiliaadressil stella_sillamaa@hotmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles