Lennuk pidi müstilise sokihaisu pärast hädamaandumise tegema

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Harald Richter / PantherMedia / Scanpix

Reedel levis Spirit Airlinesi New Yorgist Floridasse suundunud lennukis sedavõrd vänge «sokihais,» et reisijate heaolu nimel otsustasid piloodid hädamaandumise teha.

Lisaks koletule «sokihaisule» kurtsid reisijad ka valu rinnus ning põletavat tunnet kurgus, kirjutas Travel+Leisure.

Lennuk 220 reisijaga pardal tegi hädamaandumise Myrtle Beachis Lõuna-Carolinas ning kõik reisijad eemaldati lennukist. Kehva enesetunde tõttu viidi erinevatel andmetel seitse kuni kümme inimest haiglasse. 

Ametnike arvates võis haisu puhul tegemist olla mõne keemilise ühendiga lennukis, kuid otsingud ei tõendanud mitte midagi ebatavalist.

Myrtle Beachi päästeteenistuse esindaja sõnul on reisijad lennukist eemaldatud, kuna nad puutusid arvatavasti kokku tundmatu ainega. «Pärast põhjalikku uuringut ning ohtlike ainete grupi sisenemist lennukisse ei leitud ühtegi kummalist ainet,» selgitas päästeteenistuse esindaja Christian Sliker. «Lennuk on täiesti puhas,» lisas ta. 

Sellegipoolest suunati reisijad ümber teisele lennukile ning reisijad jõudsid planeeritud sihtkohta reede varahommikul kell viis.

Spirit Airlines uurib endiselt, mis võiks olla haisu põhjustajaks. Hetkel on veel ebaselge, kas hais võiski pärineda hoopis kellegi mustadest sokkidest ning mitte mõnest kummalisest ainest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles