«Reisikaja»: Jamaical pole muresid (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikajas» räägib Jamaica kultuuri maaletooja ja ekspert Tarrvi Laamann jamaicalaste eluolust, sealsest vabast õhkkonnast, imelisest toidust ja loodusest ning sellest, miks Jamaical muresid polegi.

«Jamaica on selline koht, et kui seal korra käid, siis pead sinna tagasi minema,» usub Tarrvi. Tema sõnul on sealne energia nii eriline, et lihtsalt tõmbab ligi.

Jamaica tulihingelise fännina jutustab Tarrvi kohalikust muusikast, keelest, muretusest ja tõelisest nulltolerantsist igasuguse diskrimineerimise ja rassimi vastu. 

«Kusjuures Jamaical ei olegi probleeme. Kui ise ei ole probleemne inimene, siis probleeme ei ole ja väikesed raskused lahendatakse alati väga lihtsalt,» selgitas ta. 

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles