Southwest Airlinesi töötaja pani laste filmimiseks lennujaama tualetti kaamera

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: DOMINICK REUTER / AFP/ Scanpix

Southwest Airlinesi töötaja arreteeriti, kuna ta pani Seattle Tacoma lennujaama tualetti kaamera, et seal lapsi filmida. 

25-aastane Nicholas Williams peeti kinni pühapäeval Southwest lennufirma värava juures, kus politsei tema käed raudu pannis, kirjutas Travel+Leisure.

Uurijate sõnul on Williams tunnistanud, et pani kaamera tualettruumi vähemalt neli-viis korda, enne kui ta kinni püüti.

Williamsi täpne roll lennufirmas ei ole avaldatud, kuid Southwest teeb võimudega igakülgselt koostööd.

«Me teeme koostööd vastavate ametivõimudega, kes uurivad süüdistusi ühe meie Seattle töötaja kohta. Meil ei ole praegu lisadetaile, mida saaksime jagada,» sõnas Southwesti esindaja.

Williams töötas lisaks lennufirmale ka Chehalis Centralia Raudteemuuseumis vabatahtlikuna, kuid pole selge, kas ta pärast karmi süüdistust on võimeline jätkama.

Hetkel on Williams King County vanglas ning tema kautsjoniks on määratud 90 000 dollarit (ligi 76 800 eurot). Isegi kui mees kautsjoni vastu vabaks saab, ei lubata tal omada ühtegi kontakti lastega.

Lisaks sellele võib teda siiski oodata ka vanglakaristus. Seksuaalkuriteo eest, milleks on ka sedasorti laste filmimine, võib Williamsit oodata kümne aastane vanglakaristus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles