Air Baltic võib vähendada lende Tallinna

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AirBalticu lennukid.
AirBalticu lennukid. Foto: Reuters / Scanpix

Kui AirBalticu uus juhtkond otsustab vähendada lende, siis on Läti meedia andmetel esimeste ohvrite seas lennud Tallinna, Vilniusse ja Helsingisse.

Läti peaminister Valdis Dombrovskis teatas, et Air Balticu reiside arvu ja sihtkohti on kavas muuta, kuid ootamatu lendude tühistamine on välistatud, vahendab Telegraf.lv Dienas Biznessi uudist.

Dienas Biznessi andmetel võib Air Baltic talvel loobuda n-ö tüüpilistest suvistest sihtkohtadest nagi Nizza, Madrid, Ateena, Simferoopol, Odessa jt.

Ka võidakse vähendada Tallinna, Vilniuse ja Helsingi lendude arvu seniselt 35-lt lennult 20-le. Muudatused võivad puudutada ka Brüsseli lende.

Samas on lennufirmal reise, mille populaarsus aina kasvab. Näiteks Ukraina pealinna Kiievisse minevate lendude arv võib kerkida seitsmelt lennult nädalas 21ni. Suur huvi on ka Minski lendude vastu, kuhu on kavas hakata lendama iga päev.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles