Šokeeriv video: reisija filmis pardalt lennuki allakukkumist

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist/ @Alexfm891

Eelmisel teisipäeval kukkus Lõuna-Aafrika Vabariigis alla turistidele lõbusõitu teinud väikelennuk Convair CV-340. Kahe hukkunuga õnnetusest avaldas üks pardal olnutest nüüd video.

Pardalt filmitud videolõigus on näha, kuidas lennuki mootorist pritsib tuld ja sädemeid, lennuk kõrgust kaotab ning lõpuks suure pauguga mitte kuigi kõrgelt alla kukub.

Õnnetus leidis aset 10. juulil Pretoria lähistel Wonderboomis. Kaks reisijat hukkus, üks kaotas jalad ning mõlemad piloodid said raskelt vigastada, kirjutas Airlive.net.

Lennuki pardal oli 19 inimest, kes läksid Convairi lennukiga Wonderboomi lennujaamast maalilist lõbusõitu tegema.

Videolõigus on kuulda, kuidas üks reisijatest ütleb «asi läheb halvaks, asi läheb väga halvaks,» ning teine küsib, miks lennuk sedasi raputab.

Allakukkumise hetk kõlab nagu plahvatus ning videoekraan läheb mustaks. Seejärel on kuulda pimeduses, kuidas keegi hüüab, et kõik inimesed lennukist väljuksid.

Twitteri kasutaja poolt postitatud fotol on näha, et Convair 340 lennuki vasakust mootorist tuli suitsu juba õhkutõusul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles