Copterline plaanib ka Peterburi-lende

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copterline maandumisplats Tallinnas.
Copterline maandumisplats Tallinnas. Foto: Raigo Pajula

Homme Tallinna ja Helsngi vahel liinilende alustav Copterline plaanib tulevikus veel ühe kopteri soetamist ning Peterburi ja Tallinna vahel lendude alustamist.

«Sellest hakkame järgmine kevad rääkima,» sõnas Copterline’i juht Tõnis Lepp küsimusele, millal on plaanis ettevõttel uus kopter soetada ning Peterburi vahel lende alustada.

Homme stardib esimene lend, pärast ettevõtte tegevuse lõpetamist 2008. aasta lõpus, Helsingi poole. Et Copterline on möödunud aasta aprillist siiani vaikselt oma tegevust käivitanud ning pole jõudnud veel reklaamigi teha, avaldas Lepp väikest muret, kas esimesel lennul saab täidetud kõik 13 vaba kohta. «Küllap keegi ikka tuleb,» lootis ta.

Uues kuues kopterifirma kuulub Soome ettevõttele Fast Class OY. Viimasel on veel paar tütarfirmat, mis tegelevad kopteri hooldamise ja maapealse teenindusega Helsingis. Kopteri opereerimine on täielikult Lepa ja Eesti meeskonna kätte jäetud.

Ettevõttel on praegu kokku neli pilooti, kes teevad päevas viis väljumist Tallinnast ja sama palju Helsingist.

Lepp avaldas lootust, et aastas suudab ettevõte meelitada 15 000 - 20 000 äriklienti. Võrreldes ettevõtte tippajaga on seda ligi 50 000 inimese võrrra vähem. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles