Kuivastus ei pääse enam bussi peale

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praamijärjekord Kuivastu sadamas. Illustratiivne foto.
Praamijärjekord Kuivastu sadamas. Illustratiivne foto. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Muhumaal Kuivastu sadama ümberehituse järgselt on bussireisijatel ebamugav parvlaevale suunduva bussi peale minna.

«Bussi tuleb oodata lageda taeva all, kunagi ei tea, kuhu kassasse buss sõidab ja seetõttu tuleb laveerida kassade ja autode vahel,» vahendab Saarte Hääl Sirje Salongi kirja Väinamere Liinidele.

Salongi sõnul on veel mitmeid segadust tekitavaid variante, alates sellest, et bussijuht palub bussi tulla alles siis, kui buss on Virtsu jõudnud, mis tähendab, et reisija peab oma kompsudega laevale minema ja seal ootama, ka ei ava bussijuhid Kuivastus ust, kuna pole peatuse kohta.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin edastas saadud kirja Saare maavalitsusele, lisades, et firma on probleemist teadlik, kuid ise midagi otseselt teha ei saa ning küsimus puudutab ka bussifirmasid ja sadama valdajat.

Hiiuväin edastas maavalitsusele ka GoBusile tehtud päringu, millele firma juhatuse liige Enn Randmaa vastas: «Minu nägemuse järgi võiks Kuivastu bussipeatus olla enne sadama territooriumile sisenemist.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles