Finnair taastab tänasest lennuühenduse Taiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi reisilennuk.
Finnairi reisilennuk. Foto: Peeter Langovits.

Finnair alustab tänasest taas plaanijärgsete lendudega Helsingist Taisse, viies kuni Bangkoki lennujaama avamiseni oma reisijad Phuketisse.

Lähipäevil taastab Bangkoki rahvusvaheline lennujaam oma igapäevase töörütmi, teatas Finnairi esindaja.

Täna ja homme Helsingist Phuketisse viivate lendudega transpordib Finnair Taisse ka reisijad, kelle sel või eelmisel nädalal toimuma pidanud lend Bangkokki tühistati.

Graafikujärgsete lendudega Phuketisse suunduvad inimesed peavad transpordi teistesse Tai piirkondadesse organiseerima omal käel. Klientidele, kes on kasutanud oma puhkuse planeerimisel reisivahendajate teenust, organiseerib transpordi vastav reisifirma.

Finnair jätkab endiselt reisijate tagasitoomist Phuketist Helsingisse. Tänaseks on Taist Helsingisse naasnud ligi 2000 klienti. Soome lennufirma oli üks esimestest, kes alustas oma reisijate tagasivedu. Finnair taastab oma transpordiühenduse Bangkokiga kohe, kui lennujaam liikluseks avatakse.

Värskendatud teavet Finnairi regulaarlendude olukorra kohta ning toimimisjuhiseid reisijatele leiab firma kodulehelt, ettevõtte Eesti klienditeeninduse telefon on 6266310.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles