Flybe lubab inimesi veidrate lisatasudega mitte lollitada

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Rutter.
Mike Rutter. Foto: Mihkel Maripuu

Briti odavlennufirma Flybe Euroopa operatsioonide juht Mike Rutter lubas täna toimunud pressikonverentsil mitte lollitada inimesi Ryanairi kombel veidrate lisatasudega.

Rutter kinnitas, et kui inimene ostab odavaima economy klassi pileti, saab ta selle eest transpordi punktist A punkti B ning võib kaasa võtta 10kg käsipagasit. Ei mingeid tasusid checkini eest või trahve pardakaardi väljaprintimata jätmise eest nagu Ryanairil, kinnitas ta.

Samas küsib lennufirma lisatasu lisateenuste eest nagu näiteks äraantava pagas ning kohavalik lennukis (kuus eurot). Ka küsitakse raha krediitkaardiga piletite maksmise ning kütuse eest (6 eurot).

Kommenteerides Euroopa Komisjoni kritikat odavlennufirmade pihta, ütles Rutter, et tema ja teiste sarnaste odavlennufirmade juhid on tüdidenud kriitikast, mis on tegelikult suunatud Ryanairile.

Rutter lisas, et kaaluvad täna teatatud kuule liinile Eestist ka Baltimaade siseseid lende, kui ei tahtnud neist täpsemalt rääkida. Küll kinnitas ta, et Suurbritanniasse nad Eestist lendama ei hakka.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles