Finnair tühistab neli Bangkoki lendu

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi reisilennuk.
Finnairi reisilennuk. Foto: Peeter Langovits.

Finnair tühistab neli Tai pealinna Bangkoki mässuliste küüsi jäänud lennuväljale suunduma pidanud lendu, Indiasse veresauna üle elanud Mumbaisse väljuvad lennud plaanijärgselt.


Ära jäetakse eilsest õhtust tänasele edasi lükatud väljalend Helsinkist Bangkokki. Ei välju ka mõlemad tänaõhtused ning homme kell 20.15 Helsingist Bangkokki väljuma pidanud lend, samuti kõik vastavad tagasilennud.

Tai ametivõimude teatel on Bangkoki lennujaam suletud vähemalt laupäeva õhtul kella 18ni Bangkoki aja järgi ehk Eesti aja järgi kella 13ni.

Bangkoki tagasipöörduvad elanikud transporditakse Taisse täna õhtul Helsinkgst Phuketi väljuva Finnairi lennukiga. Sama lend toob Bangkokist Helsingisse ka Taist naasevad reisijad.

Alates Bangkoki rahvusvahelise lennujaama sulgemisest teisipäeval on Finnair kokku tühistanud kuus Helsingi-Bangkoki lendu ning vastavat tagasilendu. Puhkuselennud teistesse Tai sihtpunktidesse väljuvad plaanipäraselt.

Lendude ärajätmine mõjutab kokku umbes 3 000 reisijat, kellest enamik ei ole pärit Soomest. Turiste teavitatakse lennukorralduse muudatustest.

Finnair on valmis taastama oma transpordiühenduse Bangkokiga kohe, kui lennujaam liikluseks avatakse.

Seevastu teise Aasia kriisikolge, Indias asuva Mumbai suunal jätkub tavapäraselt ning Finnairi lennud väljuvad lennuplaani kohaselt.

Rahutused ei ole mõjutanud Mumbai lennujaama või lennutranspordi turvalisust, teatas lennuettevõte. Finnair jälgib pidevalt olukorda nii Bangkokis kui Mumbais.

Mumbais on islamistide rünnakutes hukkunud üle saja ja vigastada saanud rohkem kui 300 inimest. Seniste teadete kohaselt on rünnakutes hukkunud vähemalt kuus välismaalast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles