Admiraliteedi basseinis saab paadiga restorani

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene mereäärne restoran Tallinnas.
Esimene mereäärne restoran Tallinnas. Foto: Peeter Hütt

Admiraliteedi basseini arendusprojekti esimese pääsukese, otse mere ääres asuva City Marina restorani avamisel esinenud Tallinna Sadama juht Ain Kaljurand ütle, et piirkonnal on potentsiaali saada hinnatud meelelahutuskeskuseks.


«Südalinnas asuva Admiraliteedi basseini ja jahisadama ala on kõrge potentsiaaliga piirkond, mis oli paraku aastaid kasutamata. Mul on hea meel kinnitada, et ette on võetud siht muuta see piirkond atraktiivseks puhke- ja meelelahutuskeskuseks, mis toob mere linnaelanikele lähemale ning pakub rohkesti tegevusi ja elamusi,» lausus Kaljurand.

«Oleme suunatud eelkõige kohalikule elanikule, kellele pakume võimalust nautida puhkusereisi meenutavaid hetki kodulinnast lahkumata,» ütles ütles City Marina juhatuse liige Paavo Pilv. City Marina on üks väheseid restorane Tallinnas, mida saab külastada ka kaatri või jahiga. Silduda on võimalik kohe restorani ette ja vajaduse korral serveeritakse toit kliendile otse tema laeval.

Lisaks unikaalsele jahisadama ja Vanalinna vaatele pakub City Marina vahemereäärse rõhuga rahvusvahelist kööki. «Eelistame värsket kohalikku toorainet, mis tagab kõrgemat kvaliteeti ja parimat maitset. Tulemata ei jää ka eripakkumised värskest kohalikust kalast. Korralikule mereäärsele restoranile kohaselt hakkame igal hommikul kööki tooma ja kliendile pakkuma Eesti kalameeste päevasaaki, » ütles restorani peakokk Heiko Hiller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles