Finnair tühistas õhtuse lennu Bangkokki

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi reisilennuk Airbus A340.
Finnairi reisilennuk Airbus A340. Foto: www.finnairgroup.com

Finnair tühistab tänaõhtuse lennu Helsingist Bangkokki ning ka vastava tagasilennu, lend pidi väljuma Helsingist kell 20.15.

Tai ametivõimude teatel on Bangkoki lennujaam suletud vähemalt homme õhtul kella 18.00-ni kohaliku aja järgi, vahendas ettevõtte pressiteade.

Tänaõhtuse hilisema lennu AY095 väljumine, mis pidi toimuma kell 23.55, on edasi lükatud vähemalt neljapäevani. Finnair on valmis koheselt taastama oma lennud Bangkokki, kui lennujaam liikluseks avatakse.

Kokku mõjutab lendude tühistamine umbes 500 reisijat, keda on ka lennukorraldusest teavitatud. Bangkokis majutatakse tühistatud lennu reisijad hotellidesse.

Enamik Helsingi-Bangkok lennu reisijatest oleksid olnud transiitreisijad Finnairi Euroopa sihtkohtadest. Et Finnair suutis olukorda ette prognoosida, siis ei toodud turiste ka Helsingisse ootama.

Finnair hoiab end toimuvaga pidevalt kursis. Reisijad ning personal on Bangkoki Suvarnabhumini lennujaamast evakueeritud.

Värskendatud teavet Finnairi regulaarlendude olukorra kohta ning toimimisjuhised reisijatele leiate veebisaidilt www.finnair.fi.

Finnairi puhkuselennud Taisse toimuvad plaanipäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles