Soome lennujuhtide streik võib puudutada üht lendu Tallinnast

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome lipp.
Soome lipp. Foto: SCANPIX

Kui Soome lennujuhid oma tööandjaga kokkuleppele ei jõua, läheb homme kella kuuest hommikul kuni kaheksani streigiks, mis võib puudutada üht Tallinnast Helsingisse väljuvat lendu.

«Infot on napilt. Varahommikul on soome lennujuhtide väljakuulutatud streik praegustel andmetel kuuest kaheksani. Täpsemalt infot pole. See peaks siis puudutama varahommikust lendu,» sõnas Tallinna Lennujaama juht Rein Loik.

Kas streigini läheb või ei pole praegu pea kellelegi teada. «Nagu Soomes ikka tihtipeale saadakse kokkulepped viimasel hetkel,» ütles Loik.

Reisijad saavad lennu toimumise või mitte toimumise kohta infot lennufirmalt, milleks on konkreetse liini puhul on Finncom.

Soome lennujuhid jätkasid täna kell 1 läbirääkimisi oma tööandjaga uue kollektiivlepingu asjus, mis peaks paika panema selle kohaldumise ulatuse ja palga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles