Reisifirma: Türgis on odavam puhata kui Eesti spaas

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi
Türgi Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrrelnud hotellide ja puhkusepakettide hindu Eestis ja Türgis, leidis reisikorraldaja Go Adventure, et kõik hinnas puhkus Türgi 3-4 tärni hotellis tuleb inimesele odavam kui samaväärne puhkus mõnes Eesti spaas.


Eesti spaade puhkusepakettide hinnad on eripakkumiste korral minimaalselt 30-40 eurot inimese kohta ööpäevas, sisaldades üldjuhul vaid majutust ja hommikusööki, veekeskuse, jõusaali ja sauna kasutust ning tihti ka paari raviprotseduuri, kirjeldab Go Adventure juhataja Oksana Golovina.

Transport spaasse, nagu ka muud toidukorrad, kindlasti aga joogid ja alkohol tuleb kõik lisaks osta. Mereäärsed spaad on seejuures kallimad, makstes keskmiselt 65 eurot inimese kohta ööpäevas.

Türgi kõik hinnas (AI ehk all inclusive) pakett maksumusega 30-40 eurot ühe inimese ööpäeva eest sisaldab lendu, transfeere hotelli ja lennujaama vahel, majutust hotellis, piiramatus koguses süüa ja juua kogu päeva jooksul, sealhulgas alkoholi, lisaks jõusaali kasutus, sportmängud ja õhtused meelelahutusprogrammid.

Kõige kaalukam põhjus, mis räägib Türgi kasuks, on kahtlemata sealne kliima - päike iga päev ja merevesi 26-29 kraadi.

Ka Laura Reisalu, mitmekordne Eesti meister body fitnessis, eelistab veeta oma puhkuse Türgis, tuues välja mitmed põhjused: «Esiteks super mõnus rand ja meri, mis on kõigest 3,5 tunni lennureisi kaugusel. Söögivalik on seal meeletu. Loomulikult on palju vaatamisväärsusi ja meelelahutust igas vallas. Lisaks suurepärased šoppamise võimalused.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles