Superseacati piletirahade tagastamine selgub detsembris

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superseacati Eestist ostetud piletite eest makstud raha tagastamise tingimused selguvad pärast 2. detsembrit. Pildil Superseacati kiirlaev.
Superseacati Eestist ostetud piletite eest makstud raha tagastamise tingimused selguvad pärast 2. detsembrit. Pildil Superseacati kiirlaev. Foto: Peeter Langovits
Mitmed Tallinn-Helsingi liinilt lahkunud kiirlaevafirma Superseacat Eesti kliendid muretsevad piletirahade tagastamise pärast. Soomes on raha tagastamise kord ja tingimused juba selgunud, kuid Eestis tuleb oodata vähemalt 2. detsembrini.

Eesti tarbijakaitse andmetel toimub sel kuupäeval kohtuistung OÜ Superseacati pankrotiavalduse läbivaatamiseks. Siis peaks selguma ka piletiraha tagastamise nõuete esitamise tähtaeg ning võlausaldajate üldkoosoleku toimumise aeg ja koht. Lisainfot saab pärast pankrotiotsuse väljakuulutamist pankrotihaldurilt Indrek Naurilt või Superseacati veebilehelt.

20. oktoobri Helsingi ringkonnakohtu otsus kuulutada välja Superseacati pankrot ja Soome tarbijakaitse veebilehel olevad kuupäevad ning tingimused Eestist pileti ostnuid ei puuduta.

«Nõuete rahuldamine saab toimuda üksnes vastavalt Eesti pankrotiseaduses sätestatud korrale,» teatas Eesti tarbijakaitse.

Paar nädalat tagasi algatas üks murelik Superseacati klient Tarbija24.ee kaebusteraamatus teema «Superseacat ei tagasta piletirahasid». Tänase seisuga oli antud teemal sissekandeid kogunenud 25. Enamik kirjutajatest oli ettevõttele juba oma andmed või avalduse esitanud. Raha on tagasi saanud osa nendest, kes ostsid piletid mõne reisifirma kaudu või Soomest.

Viimaste kirjutajate seas võtab sõna ka üks Superseacati töötaja: «Pankrot tuli nii kiiresti nagu ta tuli, üllatus oli kõigile.. aga töötajad tahaksid ka oma palgad kätte saada! Nii et, reisijad, te pole üksi...kahjuks.»

Link kaebusteraamatu teemale «Superseacat ei tagasta piletirahasid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles