«Reisikaja»: Araabia Ühendemiraatide elu täis glamuuri, ilu ja pealiskaudsust

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Reisikaja» on suvepuhkuselt tagasi ning jätkab taas seikluste lainetel. Tänases saates jutustab Araabia Ühendemiraatides elanud Katre Trei sealsest glamuurist, oma seiklustest, lõhest rikaste ja vaeste vahel ning ka pealiskaudsusest ning raskustest kohalikega asjaajamisel. 

Katre läks Araabia Ühendemiraatidesse tööle ning sattus koheselt sealse ühest küljest luksusliku ja glamuurse, kuid teisalt vastuolulise ja isegi kahepalgelise elu keskele. Sellegipoolest tõmbab teda praegugi tagasi just sinna riiki, kuhu ta igal esimesel võimalusel puhkama läheb.

Enda sõnul muutis Araabia Ühendemiraatides elamine Katret palju avatumaks ja mõistvamaks. «Just kultuuride erinevuse mõttes mul silmad läksid täiesti lahti,» sõnas ta.

Kuula lähemalt saatest, kuidas siis täpsemalt erineb ühe vabameelsema moslemiriigi eluolu Eestist ning kuhu peaks sinna reisides kindlasti minema.

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles