Kas Air Balticu lennupileteid tasub praegu osta või mitte?

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lennujaam, kuhu Air Baltic enam 1. augustist ei lenda.
Tartu lennujaam, kuhu Air Baltic enam 1. augustist ei lenda. Foto: Margus Ansu

Lennupileteid otsivale puhkuseplaneerijaile ei jää ilmselt märkamata Läti lennufirma Air Baltic konkurentidest märgatavalt madalamad hinnad. Jutud firma kehvast finantsseisust aga tekitavad küsimuse, kas neid ahvatlevaid pakkumisi ikka tasub usaldada või mitte.

Esitasime selle küsimuse Air Balticu esindajale, kommunikatsioonijuht Janis Vanagsile.

Kas kliendid võivad Air Balticut usaldada? Kas nad võivad olla kindlad, et kui ostavad pileti näiteks sügiseseks reisiks Pariisi, siis Air Baltic ikka veel tegutseb ning lennuk väljub?

Janis Vanags: «Air Baltic lendab ka oktoobris-novembris ja detsembris Euroopasse, Skandinaaviasse, Lähis-Idasse ja Venemaale/SRÜ-riikidesse ning piletite hinnad on siis samuti odavamad kui konkurentidel /…/.»

Sellele positiivsele kinnitusele lisaks tasub puhkuseplaneerijal kainelt siiski kaaluda ka broneerimiskeskkonna Bookinghouse hoiatusi, mis ilmusid nende portaali juuni viimastel päevadel.

Märge «Me ei müü» on Air Balticu pakkumiste juures tänaseni ning selle juures selgitus: «Lennukompanii finantsolukorra kohta avaldatud vastuolulise informatsiooni tõttu ei soovita me ajutiselt osta pileteid lennukompanii Air Baltic lendudele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles