Estonian Air avab lennuliini Trondheimi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

5. septembril avab Estonian Air otselennud Tallinna ja Trondheimi vahel.


Selle sammuga pakub Estonian Air häid lennuühendusi nii ärireisijatele kui ka puhkajatele suuruselt kolmandasse Norra linna. 

«Estonian Air käivitas juuni alguses projekti «Minu Estonian Air», et uurida inimeste soove ja mõtteid meie edasise strateegia ja lennuvõrgustiku kujundamisel. Väga paljud neist rõhutasid, et oluline on suurendada  otselennuühendusi Skandinaavia linnadega,» selgitas uue sihtkoha lisamise tagamaid Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras.

Trondheim, mis oli kunagi Norra pealinn, asutati 997. aastal Norra kuningas Olav Tryggvason poolt. Linn on oluline piirkondlik kultuuri-, tööstus-, kaubandus-, haridus- ja teaduskeskus.

Estonian Airi lennud Trondheimi hakkavad toimuma viis korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti, reedeti  ja pühapäeviti.

       Väljumine                                             Saabumine      
E, N, R  OV431  Tallinn 7:35                        Trondheim 8:20 
T, P        OV431  Tallinn 11:50                      Trondheim 12:35
E, N, R  OV432  Trondheim 9:20                 Tallinn 12:00  
T, P       OV432  Trondheim 13:05               Tallinn 15:45  
 

Tallinna-Trondheimi lennud loovad muuhulgas head edasilennuvõimalused reisimiseks läbi Tallinna Skandinaaviast Venemaale, Ukrainasse ja Leetu ning vastupidi. Tallinnast saab Trondheimi kaudu edasi lennata Bronnoysundi, Mosjoeni, Bodosse, Namsosse and Rorvikisse.

Ühe suuna tutvumishind alates 59 eurot sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi koduleheküljelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles