Los Angelese uus moeröögatus: sädelev pitsa

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @ novahan

USA läänerannikul asuvas «inglite linnas» armastatakse katsetada kõiksugu uute ja kummaliste toitudega. Uusimaks trenditoiduks on nüüd värviline ja sädelusega ülekallatud pitsa.

Los Angelese elanikud saavad nüüd uhkustada sädeleva seedesüsteemiga, kuna just selline efekt kaasneb linna uue toidutrendi – sädeleva pitsaga, kirjutas Lonely Planet.

 

A post shared by Nova (@novahan) on

Santa Monica piirkonnas asuv DagWoodsi nimeline pitsarestoran hakkas sel suvel pakkuma sädelusega ülekallatud pitsat ning praeguseks on juba nõudlus ületanud pakkumise. Kuna pitsa saab suure populaarsuse tõttu pidevalt otsa, on restoran palganud lisajõud, et linnaelanikke piisavas koguses sädelusepitsaga kostitada.

Kuigi vikerkaarevärvides pitsa võib jätta mulje, et igal värvil on ka erinev maitse, on see tegelikult täiesti tavaline pitsa, mis on lihtsalt söödava sädelusega üle kallatud. Kliendid saavad küll pitsale eri maitseid juurde lisada, kui pitsakoha omanik Peters usub, et vähem on rohkem. Sädelus on selle pitsa tõeline «staar» ning kuigi sel endal pole maitset, muudab see kahtlemata pitsasöömise omaette kogemuseks.

Sädelusega ülekallatud pitsa, mille nimeks menüüs on MagicalAF, koosneb isetehtud pitsapõhjast, kastmest, tavapärasest veidi rohkemast mozzarella juustust ning ohtrast sädelusest.

DagWoods on varemgi oma loominguliste pitsadega silma paistnud. Valentinipäeval küpsetavad nad näiteks südamekujulisi ning püha Patricku päeval rohelisi pitsasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles