Paare kutsutakse osalema Eestimaa reisimängus

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

EASi turismiarenduskeskus kutsub paare, kes armastavad Eestimaal seigelda ja puhata, osalema suvises võistlusmängus «Eile nägin ma Eestimaad». Võistluse ülesandeks on Eestis reisida ja auhinnaks samuti kodumaine puhkus.

«Ootame mängust osa võtma kõiki, kellele meeldib Eestimaal reisida – nautida nii aktiivset looduspuhkust kui   ka õdusat linnakultuuri, ning kes on valmis oma kogemusi video- ja tekstiblogi vahendusel teistega jagama,» rääkis EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso. «Mängus osalemiseks tuleb leida meelepärane reisikaaslane –  sõber, sugulane või elukaaslane ning täita osalusankeet.»

Elektrooniline osalusankeet tuleb täita hiljemalt 15. juunil. Ankeetide põhjal valib žürii välja kümme paari, kellel palutakse teha proovivideo; vajadusel viiakse läbi ka vestlus. Välja valitud paarid külastavad igal nädalavahetusel etteantud sihtkohti.

«Marsruudi koostamisel kaasame võimalikult palju erinevaid Eesti paiku, uuemaid ja huvitavamaid vaatamisväärsusi ning puhkekohti. Turismiettevõtjad, kes soovivad, et mängus osalejad ka neid külastaksid, on oodatud endast märku andma,» sõnas Mutso.

Mäng algab 1. juulil ja kestab võidukamatel kuni neli nädalat – igal järjestikusel nädalavahetusel reedest pühapäevani.

Edukaks osalemiseks mängus on väga oluline turismikogemuste loominguline ja oskuslik edasiandmine. Igal nädalal tuleb osalejatel häälte kogumiseks postitada kogetust ja nähtust blogisissekanne nii video kui ka teksti näol Puhka Eesti Facebooki lehele. Viiest valitud paarist langeb igal nädalal välja võistkond,  kes on saanud Facebooki keskkonnas fännidelt kõige vähem hääli. Mängu ja lisapuhkuse Vihula mõisas võidab tiim, kes suudab neli nädalat mängus püsida ning viimasel hääletusel  kõige enam fännide poolt antud like-klikke koguda.

Mängu käigus peavad paarid olema valmis nii sportlikeks matkadeks vabas õhus kui ka kultuurist ning ajaloohõngust tulvil jalutuskäikudeks Eestimaa väikekülades ja suuremates linnades. Võistluspaaride poolt külastatavad kohad on mängu korraldajate poolt eelnevalt kindlaks määratud ja seiklejatel ei kaasne nende külastamisega seoses lisakulusid.

Mängureeglid ja osalusankeedi leiab aadressilt www.puhkaeestis.ee/et/videoblogi. Videoblogi «Eile nägin ma Eestimaad» saab jälgida, liitudes Puhka Eesti Facebooki fännilehega http://www.facebook.com/puhkaeestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles