Sisuturundus
«Minu parim retsept» võistlustöö: kilupirukas
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» järgmine retsept on hea vaheldus magusatele pirukatele. See mõnusalt soolane kilupirukas valmib lihtsalt ning sobib suurepäraselt suvistele sündmustele.
Koostisosad:
Telli kõik koostisosad vaid 14,49€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.
- Soolane muretaigen (osta poest või tee ise)
- 100-150 g kilukonserv
- 300 g maitsestamata kodujuustu
- Basiilik
- 25 g Valio Cheddar juustu
- 25 g parmesani juustu
- 8-10 tk päikesekuivatatud tomateid
- 6-10 tilka Tabasco kastet
Valmistamine:
- Määri pirukavorm võiga, pane muretaigen vormi ning silu vormis õhukeseks (ca 1-1,5 cm paksuseks).
- Lõika kilud pooleks, haki basiilik. Haki väiksemateks tükkideks päikesekuivatatud tomatid ning sega kodujuustu sisse koos tabasco kastme ja basiilikuga. Kõige peale lisa kilufileed.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 25-30 min.
- Kui pirukas hakkab kuldset jumet võtma, siis võib selle ahjust välja võtta ning lisada peale riivjuustud.
- Lase pirukal veel umbes 5 minutit ahjus olla ning lase heal maitsta.
Osale FreshGO retseptivõistlusel «Minu parim retsept»
«Minu parim retsept» on FreshGO e-toidupoe korraldatav retseptivõistlus. Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. Rahva lemmiku retsepti autorit premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad. Võistlus kestab 31. juulini ja oma retsepti saab sisestada SIIN.