Rekordarv kruiisituriste Tallinnas: külastajad ei tea Eestist suurt midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tugeva tuule ja vihmase ilma kiuste tõid kuus kruiisilaeva täna Tallinnasse rekordarvu kruiisituriste. Uurisime üle terve maailma pärit turistidelt, mida nad Eesti pealinna vaatama tulid.

Postimehega rääkinud turistide seas oli nii ameeriklasi, lõuna-aafriklasi, sakslasi, iisraellasi kui ka hiinlasi, mis näitab, et kruiisilaeva seltskond on parajalt kirju. Enamik küsitletuist külastasid Eestit esimest korda ning vaid üksikud olid Tallinna kohta mõningast eeltööd teinud ning teadsid, kuhu soovivad minna. 

Vaata lähemalt videost, mida olid kruiisituristid Eesti kohta varem kuulnud ning mida tullakse siia otsima.

Täna, 2.juulil peatusid Tallinna Vanasadamas kuus kruiisilaeva:  Sea Cloud II, Britannia, Star Breeze, Aidamar, Serenade of The Seas ja Navigator of the Seas. Esimene neist, Sea Cloud II saabus hommikul kell seitse ja lahkus juba kell 12.00. Viimasena saabus Navigator of the Seas kell 11 ja väljus kell 18.00. 

Selle kruiisihooaja laevade ja reisijaterohkemad päevad on 2.juuli ja 12.juulil, mil sadamas on korraga kuus kruiisilaeva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles