«Minu parim retsept» võistlustöö: maailma parim šokolaadikook

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katrin

E-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» järgmise osaleja retsepti jaoks pole vaja sadu keerulisi ning kalleid koostisosi. Tõenäoliselt on sul kõik vajaminev juba kodus olemas! See tummise küpsisepõhja ja kreemja sisuga kook valmib vaid loetud komponentidest ning maitseb imeliselt.

Retsepti autor on Katrin, kes on suur toiduarmastaja ja hobikokk Tartust. Ta on peagi kolme tütre ema ning peab oma väikest toidublogi katzimaitsevmaailm.wordpress.com. Katrin armastab kõike mis on seotud pere ja koduga ning toidu nautimise ja valmistamisega.

Koostisosad:

  • 1 pakk Selga šokolaadiküpsiseid
  • 200 g piimašokolaadi
  • 150 g võid
  • 150 g hapukoort
  • 50 g suhkrut
  • 2-3 spl kakaod
  • 4 muna

Telli kõik koostisosad vaid 6,04€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

Valmistamine:

Purusta küpsised ühtlaseks peeneks puruks. Sega hulka 50 g peeneks hakitud šokolaadi ja 50 g sulavõid.

Sega ühtlaseks ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhjale. Aseta külmikusse ootele.

Sulata 150 g šokolaadi ja 100 g võid. Jäta jahtuma!

Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega hulka kakao ja hapukoor. Lisa sekka ka sulatatud šokolaad ja sulavõi.

Võta koogipõhi külmikust, vala segu põhjale ja küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.

Lase külmikus taheneda vähemalt 4 tundi.

Lisa serveerimisel maasikaid/mündilehti või kirsse ja vahukoort!

Osale FreshGO retseptivõistlusel «Minu parim retsept»

«Minu parim retsept» on FreshGO e-toidupoe korraldatav retseptivõistlus. Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. Rahva lemmiku retsepti autorit premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad. Võistlus kestab 31. juulini ja oma retsepti saab sisestada SIIN.

Copy
Tagasi üles