Rõlge hommikusöök muutis lennureisija pahuraks (2)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeedia kasutajad on kõik ühte meelt: see hommikusöök, mida pakuti ühele Redditi kasutajale Lutoni lennujaamas Inglismaal, ei vääri toidu nime.

Kasutaja M1BG postitas Redditisse pildi hommikusöögist, mille ta tellis Friska nime kandvast kiirtoidukohast Lutoni lennujaamas. «Ma ausalt öeldes lootsin, et nad näevad natuke rohkem vaeva minu 5,7 naela maksvate praemunaröstsaiadega,» kirjutas ta pildi kõrval.

Tbh I was hoping a little more effort would have gone into my £5.70 eggs on toast breakfast from Friska at Luton Airport... from r/CasualUK

Ebaõiglust märkasid ka teised foorumikasutajad, kes märkisid, et praemuna asub antud juhul mitte röstsaia peal, vaid läheduses. Ka soovitati edaspidi tal üldse Lutonist eemale hoida - ja seda soovitas üks Lutoni elanik. «Ma elan siin. See pole seda väärt,» tõdes ta linna kohta.

Muidugi märgiti ka ära, millist hingehinda see soperdissöök maksis - 5,7 naela on umbes 6,5 eurot. Friska esindaja märkis, et mõistab, miks inimene pahaseks sai, kuid loodab, et suudab kliendile selle tasuta hommikusöögiga heastada. «Vigu juhtub, kui pead päevas teenindama 7000 inimest,» vabandas ta väljaandes The Sun.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles