Traagiliselt lõppenud puhkus: naine jäi kappi kinni ja suri

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Isherwood
Mary Isherwood Foto: Caters News / Caters News Agency/Scanpix

Inglismaalt pärit Elizabeth Isherwood, keda sõbrad kutsusid Maryks, oli endine politseinik. Keegi aga ei osanud aimata, et tema puhkus Walesis Plas Talgarthi puhkekodus nii traagiliselt lõppeb.

Elizabeth tahtis minna tõenäoliselt vannituppa, kuid eksis uksega ning astus tuulutuskappi, mis on Briti majades tavapärane riiete kuivatamiseks mõeldud ruum. Kui uks tema taga lukku läks, tegi ta kõik, et end vabaks murda – muuhulgas oli ta kangutanud lahti ka ühe toru ning püüdnud maha lammutada seina, et pääseda.

Naine oli kapis kinni üle 24 tunni, tema alasti surnukeha leiti aga alles nädal hiljem möödunud aasta 30. septembril. Elizabeth suri hüpotermiasse, kui pärast toru lahtimurdmist kappi vesi tungis.

Isherwoodi perekond ütles, et teised kompleksi külastajad olid kuulnud tagumist rohkem kui ööpäeva, kahjuks aga arvasid nad, et tegemist on remonttööde müraga ja keegi ei läinud Isherwoodi tuba läbi otsima.

Naise keha leiti vaid seetõttu, et kappi sattunud vesi hakkas lekkima ning puhkekodu töötajad avastasid asja uurides tragöödia. Mary pidi majakeses veetma nädala, kuid polnud jõudnud isegi veel asju lahti pakkida. Perekonna sõnul on üheksa kuud kestnud uurimine olnud nende jaoks laastav ja nad kaaluvad majutusasutuse kohtusse kaebamist, vahendab news.com.au.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles