MMi külastavaid vutifänne kostitatakse raudteeromantikaga

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aga rongiseikluse ette võtnud vutifännidest puudust ei tuntud. Egiptuse jaoks oli Jekaterinburgis Uruguay vastu peetud kohtumine esimene MM-finaalturniiri matš pärast 1990. aastat ja seda tahtsid oma silmaga näha paljud. FOTO: Donat Sorokin
Aga rongiseikluse ette võtnud vutifännidest puudust ei tuntud. Egiptuse jaoks oli Jekaterinburgis Uruguay vastu peetud kohtumine esimene MM-finaalturniiri matš pärast 1990. aastat ja seda tahtsid oma silmaga näha paljud. FOTO: Donat Sorokin Foto: Donat Sorokin

Moskva vaksal Peterburis reede, 15. juuni õhtul kell pool üksteist. Ühe trepi peal istub kamp Iraani koondise fänne, elektrontabloolt uurib sõiduplaani seltskond häälekaid marokolasi. Kolm 20ndates saksa noormeest proovivad leida kioskiprouaga ühist keelt, et teha selgeks oma soov: palju külma õlut.

Ühiseks keeleks osutub lõpuks kehakeel, lahku minnakse naeratades ja kuna külm õlu on sakslaste hinnangul imelikult odav, jäetakse prouale ka jootraha, mis tolle imestama paneb. Seltskond peruulasi uudistab samal ajal suveniiripoekese vitriinis matrjoškasid ja muid Venemaale tüüpilisi vidinaid. Silma hakkavad ka Kolumbia, Inglismaa, Mehhiko ja Argentina jalgpallisärkide kandjad..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles