Meghan Markle võttis üle Kate Middletoni kavala reisinipi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna koos kuningannaga
Sussexi hertsoginna koos kuningannaga Foto: JWMAL2 / MEGA /Scanpix

Nüüd on Meghan Markle prints Harry abikaasana ametlikult kuningapere liige. See elumuutus aga nõuab, et endine näitlejatar oskaks kuningaperele vastavalt ka reisida.

Tema suunanäitajaks sel teel on olnud prints Williami abikaasa, hertsoginna Kate. Kuningliku pere üks olulisemaid ülesandeid on esindaja Windsorite perekonda ning oma riiki ja rahvast esindusreisidel ja siin ei tohi etiketi vastu eksida.

Ka Meghan on palju juba ringi sõitnud ning võib märgata, et ta on Kate'ilt üle võtnud ühe hea reisinipi – ta kasutab palju ümbrikkotte ehk clutch'e. See on erinev tema varasemast stiilist kanda mahukamaid käekotte.

Ümbrikkoti kandmisel on mitmeid olulisi eeliseid – see aitab vältida võimalikke piinlikke olukordi inimestega kohtudes, kui kätlemist ei peeta sobivaks. Samas saab ta hoida kotti vaid ühe käega, kui kätlemine vajalikuks osutub, selgitab kuningliku etiketi spetsialist Myka Meier Expressi reisiportaalis.

Meghani viimane avalik ülesastumine oli Celia McCorquodale'i pulmas ning ta kandis käes just ümbrikkotti. Samas stiilis kott oli tal kaasas esimesel ametlikul visiidil koos kuningannaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles