Košmaarne lõbusõit: kuus inimest sai Ameerika mägede õnnetuses viga

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Floridas Daytona Beachil sai kuus inimest viga, kui Ameerika mägede operatsioonisüsteemi vea tõttu sõidukid rööbastelt maha sõitsid. Kaks inimest lendasid vaguneist välja ning kaheksa lõbusõidule tulnud inimest jäid lõksu.

Fox News edastab, et vahejuhtum leidis aset täna kohaliku aja järgi pool üheksa õhtul. Kohale tõttasid tuletõrjujad ja päästetöötajad, kes aitasid inimesi, kes olid jäänud vagunitesse kinni.

«Lõbusõitjad olid väga hirmunud ning päästjad tegid väga head tööd – nad rahustasid inimesi, mis tagas, et päästetööd kulgesid rahulikult,» ütles Daytona Beachi päästekeskuse kõneisik Sasha Stanton.

Kaks sõitjat kukkusid vagunist kümne meetri kõrguselt alla, kahel reisijal õnnestus vaguni külge rippuma jääda ning neid aitasid päästetöötajad. Kuus päästetud inimest viidi haiglasse, vigastuste tõsidus ei ole hetkel teada. Ka pole teada, millal viimati antud lõbusõidurada kontrolliti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles