Kaks olulist põhjust, miks alustada talvepuhkuse planeerimist juba täna

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Reisikorraldajad on märganud, et reisijate harjumused on muutunud: puhkust hakatakse planeerima üha varem, mõnikord lausa 6 kuni 12 kuud enne puhkust, eesmärgiga säästa raha ning garanteerida parim hotell.

Näiteks Reisikorraldaja Kidy Tour prognooside kohaselt peaks järgmisel talvehooajal toimuma 22 protsenti rohkem lende Eestist Egiptusesse, Hurghadasse, mis on üks populaarsematest sihtkohtadest talvel. Täpsemalt tähendab see, et kui möödunud hooajal toimus 105 lendu Egiptusesse, peaks eesoleval hooajal tõusma see number 129 peale.

Mida varem reisi planeerida, seda soodsam see on

«Nõudlus Egiptuse reiside järele on üsna suur,» ütleb Kidy Touri partnersuhete juht Hille Kibits. «Niipea, kui Türgi reiside hooaeg on läbi, hakkavad reisihuvilised uurima, kuhu veel puhkusele minna saab. Neile, kes soovivad ühendada oma puhkust laste koolivaheajaga, kes kavatsevad jõule, lihavõtteid või aastavahetust tähistada välismaal või kes lihtsalt soovivad uuesti külastada juba varasemalt meeldima hakanud hotelli, kus nad saavad nautida päikest ja sooja, soovitame juba praegu alustada puhkuseplaanide tegemist.»

Lisaks soovitab reisikorraldaja varakult puhkust planeerima hakata ka hindade tõttu. Mida varem alustada, seda parem on pakettide. Ühtlasi võimaldab varajane planeerimine inimestel midagi ärevusega oodata.

Mida varem reisi planeerida, seda parema hotelli leiad

Egiptus meelitab eurooplasi külastama mitte ainult oma kaunite vaadete, üllatava veealuse maailma ja kvaliteetse meelelahutusega, vaid ka uhkete hotellidega. Siinkohal tasub meeles pidada, et Egiptuses hinnatakse hotellide taset Euroopast erinevate standardite järgi, nii et enne reisi broneerimist tuleks konsulteerida reisikonsultandiga ning uurida huvipakkuva hotelli kohta jagatud tagasisidet ka iseseisvalt, et veenduda selles, kas antud hotell vastab reisija ootustele ja vajadustele.

«Varakult puhkuse planeerimise alustamine tagab laiema hotellide valiku, mis on Egiptuses eriti suur, hõlmates nii lihtsamaid kui ka luksuslikke hotelle. Need, kes on juba Egiptuses käinud, teavad hästi, kui oluline on reisibüroo tugi ja nõu eduka reisi planeerimisel. Soovitame eeskätt perega reisijatel usaldada oma reisi planeerimine professionaalidele, kuna peredel on enamasti mitmed erinevad vajadused, millele nende reis peab vastama,» ütleb Kibits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles