Ryanair kahandas ajavahemikku, mil saab lennule tasuta eelregistreeruda

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Péter Gudella / PantherMedia / Scanpix

Ryanairil hakkas eile kehtima uus süsteem, mille järgi saab registreerida end lennule vahemikus 48 kuni kaks tundi enne reisi algust, kui kohad ei ole varem tasuliselt ette broneeritud.

Kui varem said reisijad registreerida lennule neli päeva enne reisi, siis nüüd peavad pardakaardid olema olemas 48 kuni kaks tundi enne lennukile astumist, kirjutas Daily Mail. Lennureisijad peavad maksma lennupileti hinnale lisaks neli naela, kui tahavad registreerida reisile näiteks 60 päeva enne lennu väljumist. Kui reisijad aga ei prindi enne lennujaama saabumist pardakaarti välja, võib lennufirma nõuda neilt 55 naela suurust tasu.   

Uue süsteemi tõttu peavad reisijad leidma välismaal võimaluse kasutada internetivõrku, et laadida alla tagasisõidupilet. Varem tehti see toiming aga ära enne reisi, kodus. Kaks aastat tagasi oli reisijatel võimalik seitse päeva enne lendu tasuta reisile registreerida. Selline süsteem oli mugav neile, kes sõitsid ära pikemaks ajaks, sest pardakaardid sai laadida alla kohe nii edasi- kui ka tagasisõiduks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles