Tülkjas video paljastas Ryanairi hoolimatuse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: JCB Prod / PantherMedia / JCB Prod/Scanpix

Me kõik teame, et lennukitualetid pole just kõige meeldivamad kohad, kus aega veeta (hoolimata nn ühe miili klubi väidetavast populaarsusest),  aga vähemasti eeldab ilmselt enamik meist, et need pole antisanitaarsed.

Reisijal Ben Perryl, kes lendas Ryanairiga Comiso lennujaamast Sitsiilias Londoni Stanstedi, aga väga ei vedanud. Ta filmis seda, mida nägi lennuki tualetis – kõik pinnad olid äärmiselt mustad ja räpased ning tundus, et potti ei saagi kasutada.

Perry postitas video Twitterisse ja kirjutas, et neljatunnise hilinemise «auhinnaks» avastas ta, et tualettruum oli täiesti räpane. Kui ta oma murest reisisaatjale rääkis, vastati talle, et tegemist pole nende vastutusalaga. «Selge pilt: klienditeenindus pole teile ilmselgelt väga oluline!» pahurdas mees sotsiaalmeedias.

Ryanair esindaja kinnitas aga The Sunile, et loomulikult on nende jaoks hügieen esmatähtis – igal õhtul käivad lennuki üle professionaalsed koristajad ning ka lennusaatjad koristavad lennukit päeva jooksul regulaarselt. Ka märkis pressiesindaja, et lend ei hilinenud neli, vaid kaks tundi, kuid ometi polnud tal selgitust, miks see konkreetne tualettruum nii räpane oli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles