«Reisikaja»: maltalane töötab eestlasest rohkem

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikaja» saates jutustab tõeline Malta fänn ja seiklushing Rain Resmeldt Uusen Malta võludest, kohalikust elustiilist ning sellest, miks see kaunis saareriik teda ikka ja jälle tagasi tõmbab.

Rain Resmeldti Uuseni arvates on Malta söök nii hea, et ta on pelgalt sellepärast valmis iga kell lendu Vahemeres asuvale saareriigile ette võtma. Lisaks suurepärasele toidule on Malta aga tema sõnul ka ideaalne jalutaja paradiis ning avastamist jagub kolmel eriilmelisel saarel pea lõputult.

Kuula lähemalt saatest, milline on maltalaste elustiil, mida kujutab endast spirituaalne nii-öelda Euroopa Bali saar Maltal ning miks on majanduslikult kasulik maltalasega koos elada.

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles