Airbusi uus lennuk on kui kosmoselaev

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @clearviewaviation

Airbus Corporate Jets (ACJ) avaldas hiljuti oma uue laia kerega eralennukite ACJ Harmony disaini, mis pärineb justkui fantaasiafilmist.

Uutes plaanitavates lennukites on salongiruumid kurvilised ja voolujoonelise disainiga. Lennukisse sisenedes ootab aga ees holograafiline gloobus, mis näitab lennutrajektoori, kirjutas Travel+Leisure.

Lennukis on ka kosmoselaeva stiilis lounge ala ümmarguste laudadega ning konverentsi/einestamise ruum kaarja kuut inimest mahutava laua, diivani ja VIP tualettruumidega. 

Lennuki eesotsas on suur magamistuba, mille juurde kuulub vannituba, privaatne kontor ja salongipersonali puhkeala. Tagaosas on aga neli ruumi külalistele, kus igaühes on voodiks lahti käivad diivanid, eraldi tualettruumid ja kontoriala.

ACJ Harmony sisekujundus on planeeritud ACJ330neo privaatlennukitele, mis on kohandatav ka Airbus ACJ350XWB lennukite jaoks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles