Ameerika Ühendriikides leiti lennukist surnud koer

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Leung Cho Pan/Scanpix

Eelmisel nädalal avastati Delta Airlinesi lennuki lastiruumis, et tranpordipuuris reisinud koer oli hinge heitnud.

Lennuk oli teel Phoenixist Newarki ning tegi vahemaandumise Detroit Metro lennujaamas, kus avastatigi, et kaheksa-aastane kääbusspits Alejandro ei olnud lendu vastu pidanud, kirjutas Huffington Post.

Looma omanikku esindav advokaat Evan Oshan ütles CNNile, et koer vaadati varahommikul enne reisi algust üle ning siis oli ta veel elus. Oshani sõnul leiti koer surnult kella kaheksa ja poole üheksa vahel hommikul, kui teda vaatamas käidi.

Koer oli olnud leidmise hetkel ümbritsetud okse ja kehavedelikega. Seetõttu tahabki nüüd koera omanik Michael Dellegrazie teada, mis tema loomakesega juhtus. Mees kahtlustab suisa, et tegemist võis olla kellegi pahatahtlikkusega.  

Lennufirma esindaja kinnitas, et juhtumit uuritakse. «Lemmikloomad on olulised perekonnaliikmed ning võtame meie poolt transporditavate loomade heaolu tõsiselt,» sõnas esindaja. Ta lisas, et Delta teeb intsidendist põhjaliku ülevaate kindlustamaks, et midagi sellist enam ei juhtuks. Samuti lubas lennufirma anda endast parima, et Alejandro perekonnale toeks olla.

Sel aastal on Delta Airlinesiga sõitnud kokku ligi 57 000 looma. Neist kaks hukkusid transpordil ja üks sai vigastusi. Aastatel 2010-2012 oli Delta Airlines lennuki pardal surnud loomade arvult esikohal, kuid nüüd on lennufirma parandanud enda tingimusi loomade ohutuse tagamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles