Galerii: Pariisis avati Euroopa suurim restoran

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõpuks on avatud suurepärane restoran, kus ei pea pikalt järjekorras ootama, et endale lauda saada. 4500 ruutmeetri suuruses restoranis La Felicità jätkub ruumi kõigile.

Kauni kujundusega hiigelrestoranis on viis kööki, õlleaed, suur kokteilibaar, toiduturg ning hiiglaslik terrass, kirjutas Lonely Planet.

La Felicità menüü on itaalia köögi mõjutustega ning seal serveeritav pasta ja sai valmistatakse kohapeal. Samuti on restoranis olemas suur ahi pitsa küpsetamiseks ning autente kohvik. Lisaks kõigele sellele liigub restoranis ringi ratastel jäätiseputka, mis pakub värskelt sama päeva hommikul valmistatud jäätist. Neile, keda itaalia köök ei köida, pakutakse ka ameerikalikku burgerit.

Lisaks maitsvale toidule pakutakse mammutrestoranis ka mitmeid põnevaid üritusi. Näitaks toimuvad siin nädalavahetusteti elava muusikaga hommikusöögid ning muul ajal erinevad festivalid, kontsertid, lastele mõeldud üritused ning jalgpalli vaatamised.

La Felicità «muusikaterrass» mahutab 500 inimest, kus saab hakata maitsva eine kõrval kuulama mõnusaid kontserte.

La Felicità kompleks on avatud iga päev kella kaheksast hommikul kaheni öösel, kuid peamised baarid ja restoranid pakuvad lõunaeinet vaid esmaspäeviti ja teisipäeviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles