Suurbritannias eksis reisijatest pungil rong ära

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Caro / Franka Bruns / Scanpix

Reedel eksis Suurbritannias  rong rööbastega ning sõitis mitu tundi vales suunas, mistõttu jäi ligi 200 reisijat keset raudteed lõksu.

Crosscountry rongiga Newcastle’ist Readingusse suundunud reisijad olid pehmelt öeldes üllatunud, kui nad ühel hetkel hoopis riigi teises otsas olevas Pontefractis peatusid, kirjutas news.com.au.

480 kilomeetri pikkune rongireis oleks pidanud kestma vaid mõne tunni, kuid Jeni Harvey nimeline reisija teatas Twitteris keset sõitu, et terve rongitäis rahvast on lõksus pärast rongi ootamatut valepööret.

«Hetkel oleme eksinud rongis kusagil Pontefracti juures. Me oleme lõksus, sest juht sõitis vales suunas. Kes oleks osanud arvata, et see on üldse võimalik?!» kirjutas Harvey Twitteris.

Hämmelduses sotsiaalmeedia kasutajad vastasid postitusele suure üllatusega, nentides, et keegi polnud teadlik, et rongid võivad tänapäeval üldse ära eksida.

Lõpuks suunati rong ümber Sheffieldi, kus reisijad pidid ümber istuma teisele rongile, mis nad sihtkohta viis. 

Crosscountry ettevõte kinnitas, et rong Newcastle’ist Readingusse suundus hoopis Pontefracti varasema intsidendi tõttu ja sellepärast ei saanud rong teekonda jätkata. Crosscountry teates seisis, et vahejuhtumi põhjust uuritakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles