Puhkusel olles ei tohiks endast reisifotosid postitada

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Aktiivsetele sotsiaalmeedia kasutajatele võib reisil olles fotode mittejagamine parajaks katsumuseks osutuda, kuid ohutuse mõttes peaks sellest siiski hoiduma.

Hiljuti Aviva poolt läbi viidud uuringus selgus, et tervelt 73 protsenti 2000 küsitletust häiris see, kui nad näevad sotsiaalmeedias oma sõprade ja tuttavate reisifotosid, kirjutas Popsugar.

Kui teiste kadedus ei peaks ehk olema põhjuseks, et pildid jagamata jätta, siis turvalisust võiks arvesse võtta küll. Nimelt võib oma asukoha jagamine silma jääda nii sulidele kodumaal kui ka reisisihtkohas.

Kui jagad endast reisifotosid, annad selgelt teada, et sind pole kodus kohe mõnda aega, mis annab rohelise tule varastele. Kui sul on sotsiaalmeedias jälgijaid üle terve maailma, pole ka täiesti välistatud, et sind fotode nähes keegi reisil kimbutama tuleks. 

«Parim aeg reisifotode jagamiseks on siis, kui oled tagasi kodus,» kirjutas Aviva. Neile, kes tõesti ei suuda end kuidagi tagasi hoida, soovitas Aviva jagada reisil olles oma fotosid vaid väiksemas sõprade ja perekonnaringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles