Kaaperdamiskahtlus: reisija üritas noa ähvardusel kokpitti pääseda

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maksim Blinov / Sputnik/Scanpix

FlyDubai lennul Dubaist Kabuli ähvardas reisija noaga salongipersonali ning üritas väidetavalt kokpitti pääseda. Lennufirma aga eitab kaaperdamisohtu.

Kuna lennuk oli intsidendi ajal Iraani õhuruumis olid riigi lennuliikluskontrolli sõnul FlyDubai piloodid neile teatanud noaga relvastatud reisija katsetest kokpitti pääseda.

«Piloodil õnnestus uks lukus hoida, kuid ta palus luba Dubai lennujaama naasemiseks,» vahendas Iraani uudisteagentuur Azad News lennuliikluskontrolli teadaannet. Hiljem andsid piloodid teada, et olid suutnud probleemse reisija esialgu tualettruumi lukustada ning seejärel seoti ta ühe istme külge kinni.

Sellest hoolimata eitab lennufirma kaaperdamiskatseid, kirjutas Mirror.co.uk. 

FlyDubai esindaja sõnul pöördus lend FZ301 Dubaisse tagasi, kuna pardal käitus üks reisijatest häirivalt. «Lennuki maandudes võtsid segava reisija vastu asjakohased ametnikud,» sõnas esindaja ning lisas, et ülejäänud reisijad jätkasid taas lendu.

Lennufirma esindaja sõnul on nad teadlikud sotsiaalmeedias levivatest erinevatest teadetest, kuid hetkel on juhtum uurimise all. «Praegune info põhjal ei ole need teated õiged. Me anname teada, kui peaks selguma uut infot,» lisas esindaja detailidesse laskumata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles