«Reisikaja»: sellist loodust nagu Antarktikas mujal ei kohta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikaja» saates räägib tuntud maailmarändur Tiit Pruuli oma reisidest Antarktikale ning sellest, kuidas sealne elustik erineb Arktikast.

Kui Tiit Pruuli sõnul tundus Antarktika tema jaoks varem kui igav liiv ja tühi väli, siis pärast mitmekordset külastamist on ta avastanud selle eraldatud paiga tõelise võlu.

«Sellist looduse mängu nagu Antarktikas kohtab.. noh mägedes kindlasti kohtab ka midagi sellist. Aga ausalt minu jaoks on see üks looduse võimsuse eredamaid näiteid,» sõnas ta. 

Pruuli on külastanud nii Antarktikat kui ka põhjapoolusel asuvat Arktikat, mistõttu seletabki ta, kuidas siis kaks jäiselt külma paika omavahel erinevad.

Kuula saatest, mis selle Antarktika siis nii eriliseks teeb, mida kujutab endast meremeeste hirm Drake'i väin ning kuidas Antarktikas ujumas käiakse. 

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles