Reklaam vs. reaalsus: turist jagas ülimalt eksitavaid hotellifotosid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist/@jennykershawx

Vietnamisse reisinud inglanna Jenny Kershaw sai hotellis suure üllatuse osaliseks, kui pildil lubatud suure infinity-basseini asemel ootas teda ees tibatilluke kuuma vee bassein. 

Naine broneeris hotellitoa populaarse majutuslehekülje Booking.com kaudu ning jagas nüüd leheküljel lubatud fotosid koos reaalsete piltidega Twitteris, vahendas DailyMail.

Foto on tehtud nurga alt, mis jätab mulje, justkui oleks tegemist infinity-basseiniga, mille äär peaks lõppema alles õhus olles, jättes mulje, justkui viiks bassein lõpmatusse. Tegelikkus oli aga sedavõrd teistmoodi, et Kershaw’l ei jäänud üle muud, kui olukorra üle naerda. 

Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Lõpmatuse basseini asemel ootas teda ees hoopis pisike kuuma vee bassein.

Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Naise Twitteri-postitust on jagatud 70 000 korda ning selle on märkinud meeldivaks üle 150 000 kasutaja. 

Inimesed naljatavad, et fotograaf on teinud tõeliselt head tööd ning nad palkaksid ta kindlasti endalegi reklaami tegema.

Postitust märkas ka Booking.com, kes pakkus naisele võimalust kaebus esitada. Kershaw vastas aga, et ta ei soovi kaebust esitada, tegemist on tema jaoks lihtsalt naljaka olukorraga. Lisaks märkis Kershaw, et hotell on oma leheküljel fotod juba ära muutnud.  

Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles