Ehmatav video: gepardikari hakkas safarireisil autost väljunud turiste taga ajama

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Kuigi safaril ei väsi pargivahid rõhutamast, et autost väljumine on keelatud, arvas üks Beekse Bergen safariparki külastanud perekond, et keeld neile ei kehti. Autost väljudes oleksid nad aga peaaegu gepardite lõunasöögiks sattunud.

Prantsuse perekond külastas Beekse Bergeni safariparki Hollandi lõunaosas ning tuli kaks korda reisi ajal autost välja paikades, kus gepardid rahulikult uinakut tegid, kirjutas Travel+Leisure. 

Perekonna austost väljumised filmisid üles nende taga sõitvas autos olevad inimesed, kes olid tõeliselt hämmingus väikelastega perekonna rumalast ning suisa jultunud käitumisest.

Esimeses videoklipis on näha, et perekond ei häirinud suuri kaslasi ning neil õnnestus isegi paar fotot teha ning turvaliselt autosse naasta. Pärast seda sõitsid nad veidi edasi ning otsustasid uuesti auto peatada, et gepardeid piiluma minna. Selle peale aga hakkasid loomad neid taga ajama. 

Kolm täiskasvanut ja kaks last pääsesid napilt kaslaste rünnakust ning jõudsid õnneks siiski autosse. Videolt on näha, et väikese lapsega naine jääb teistest maha ning gepard blokeerib tema teekonna. Imekombel õnnestub naisel loom minema hirmutada ning ohust hoolimata autosse hüpata.

Pargi esindaja sõnul öeldakse kõigile külastajatele selgelt mitmes erinevas keeles, et safarireisi ajal peab autosse jääma ning väljuda ei tohi sealt mitte mingil juhul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles