Õilis äriklassi reisija smugeldas tavaklassis reisivatele sõpradele jooke ning visati lennult välja

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Frank Gärtner / PantherMedia / Scanpix

Äriklassi Robin Hood visati nädalavahetusel American Airlinesi lennukilt välja, kuna ta proovis oma turistiklassis lendavatele sõpradele äriklassis pakutavaid jooke viia.

Nädalavahetusel leidis American Airlinesi Philadelphiast Atlantasse suundunud lennukil aset kummaline juhtum, kus reisija visati liigse lahkuse tõttu lennukist välja, kirjutas Travel+Leisure. 

Reisijad olid just pardale tulnud ning äriklassi reisijatele pakuti tervitusjooki. Üks mees võttis tervitusjoogi rõõmuga vastu ning soovis kahte veel. Kui lennusaatja vastas talle, et korraga saab tellida vaid ühe joogi, valetas mees, et teine on tema kõrval istuvale naisele.

Kui joogid saabusid, proovis mees nendega läbi turistiklassi kõndida. Üks lennusaatjatest peatas mehe öeldes, et ta peab jookidega esimese klassi alale jääma. Mees proovis taas vassida, et soovib minna tualettruumi, kuid lennusaatja suunas ta siis hoopis esimese klassi tualetti.

Hoolimata vastuseisust ei andnud südikas mees alla. Ta saatis oma sõpradele sõnumi, et nad tuleksid tualettruumi poole, et nad saaksid kohtuda. Kui sõbrad proovisid äriklassi poole tulla, suunati nad hoopis lennuki tagaosas olevatesse tualettidesse. 

Selleks hetkeks sai aga lennusaatjatel mehe käitumisest villand ning salongipersonali juht palus mehel lennukist lahkuda. 

Kuigi mehe tegu tundub õilis, ei luba lennufirmad tavaklassi reisijatel äriklassi hüvedest osa saada. Eelmisel aastal visati näiteks kaks korvpallurit lennukist välja, kuna nad kasutasid tavaklassis reisides äriklassi reisijatele mõeldud tekke.

Samuti tohib lennukis tarbida vaid neid jooke, mida lennusaatja on otseselt reisijale serveerinud. Mõned lennufirmad võivad lubada esimese klassi reisijatel tavaklassi reisijaga jooki jagada, aga parem on alati selleks luba küsida. 

American Airlinesi esindaja kinnitas, et selline juhtum leidis aset. «Reisija häiris pardale tuleku protsessi. Me pakkusime talle kohta järgmisel lennul, aga ta keeldus sellest ning andsime talle raha täielikult tagasi,» selgitas esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles