Rahvas raevus: lennufirma eemaldas menüüst ühe joogi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Justin Sullivan / AFP /Scanpix

United Airlines, mis on viimasel ajal üldse palju skandaalidega silma paistnud, on sattunud järjekordselt pahameele ohvriks. Sel korral põhjuseks menüümuutus.

United Airlines on maailma suuruselt neljas lennufirma, kuid ometi ei paista neil asjad libedalt minevat. Eelmisel aastal kuulsime, kuidas lennult tiriti minema üks arst, kes keeldus oma kohta loovutamast. Siis jõudis meediani vahejuhtum reisijast, kes saadeti valesse linna ning õnnetust lennust, mille käigus suri pagasiriiulisse surutud lemmikloom.

Nüüd aga on UA pahameeletormi ohver, kuna otsustas muuta menüüd. Nimelt leidsid nad, et USA-sisestel lendudel, mis kestavad alla nelja tunni, ei pakuta enam tomatimahla. Küllap aga ei olnud nad valmis selleks, et see muudatus nii paljudele inimestele korda läheb.

Rahulolematud reisijad vandusid, et ei lenda enam iial selle lennufirmaga. Pahameel on õigustatud, kuna teadlased on teinud kindlaks: tomatimahl maitseb taevas palju paremini.

United Airlines oli aga sunnitud oma otsuse tagasi võtma ning nad teatasid, et tomatimahl jääb. «Teie ütlete tomat. Meie ütleme: me kuulame teid. Tomatimahl jääb,» kirjutas lennufirma Twitteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles