Maldiividel pakutakse vee-aluseid joogatunde

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui jooga tegemine mere ääres on vee lõõgastava toime tõttu eriti populaarne,  siis Maldiividel saab joogatada suisa vee all asuvas stuudios.

Maldiividel pakub kuurordikompleks nimega Hurawalhi maailma esimesi joogatunde, mida saab kogeda vee all, ümbritsetuna kaladest ja helkivast sügavsinisest veest, kirjutas Story Trender. 

Esimene veealune joogatund leidis aset aprillis ning alates 1.maist hakkavad seal toimuma igakuised meditatsioonitunnid. Tunnid toimuvad iga kuu esimesel teisipäeval.

Tegemist ei ole uue, spetsiaalselt jooga jaoks ehitatud hoonega, vaid hoopis maailma suurima veealuse restoraniga, mille ruume nüüd Hurawalhi ka jooga jaoks ära kasutab.

Hurawalhi kuurordi turundusspetsialisti Agnieszka Calderi sõnul on küll sarnaseid joogatunde peetud Dubais akvaariumis, kuid Maldiividel pakutavad on esimesed päriselt vee all toimuvad joogatunnid.

Calderi sõnul on nende tasuta päikesetõusu joogatunnid nii populaarsed, et ta proovis välja mõelda võimalust, kuidas muuta tunnid veelgi erilisemaks. Veealune joogatund maksab aga krõbedad 80 eurot.

Kuna veealused joogatunnid on juba praegu tekitanud suurt huvi nii klientide, kui ka joogaõpetajate poolt, loodab Caldier, et maailma kõige erilisem joogastuudio hakkab kohale meelitama piisavalt inimesi, et tunnid saaksid regulaarselt jätkuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles