American Airlinesi töötaja mõnitas rinnaga toitvat reisijat

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist/ Kelsey Myers

Rinnaga toitev naine tahtis lennukisse kaasa võtta reisi ajal lapse toitmiseks vajalikud esemed, kuid töötaja käskis naisel esemed äraantavasse pagasisse panna ning lisaks mõnitas naist. 

Reisija Kelsey Myers läks Los Angelesest Chicagosse suunduvale lennukile, kuid väravas olev American Airlinesi töötaja pidas ta kinni, kuna naisel olevat kaasas liiga palju asju, kirjutas Travel+Leisure.

Myersil oli kaasas rinnapiima jahutaja, rinnapump, isiklik ese ja käsipagas, mis vastavalt lennufirma reeglitele on rinnaga toitva ema puhul lubatud pardale võtta. Töötaja käskis Myersil aga osa esemeid äraantava pagasina registreerida. Kui naine vastu puikles, küsis töötaja mõnitavalt «mitu rinda sul on?»

Naine jagas oma kogemust ka Facebooki lehel, kuhu ta lisas ka foto kõne all olevast töötajast. Myersi sõnul olevat mees lisaks solvamisele ka häält tõstnud, et naine pagasi ära annaks ning kogu juhtum oli kohutavalt ärritav.

Myers selgitas, et oli šokeeritud töötaja igasuguse austuse puudumisest ning ka sellest, et ta ei teadnud lennufirma enda pagasipoliitikat. 

American Airlinesi veebilehel on kirjas, et pardale võib võtta mähkmekoti, jahutaja rinnapiima jaoks, lapse turvaistme, lapsevankri ja meditsiinilised seadmed, mida ei loeta isikliku eseme või käsipagasi hulka.

Lennufirma palus naiselt vabandust. «Rinnaga toitval emal on juba niigi keeruline reisida,» sõnas American Airlinesi esindaja Leslie Scott ning lisas, et nad soovivad muuta seda emade jaoks lihtsamaks, mitte omalt poolt veel olukorda raskendada.

Scotti sõnul on Myersiga ühendust võetud ning naisele põhjustatud meelehärm kompenseeritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles