Islandi salapärase festivali piletihind küündib ligi miljoni euroni

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Islandi loodus
Islandi loodus Foto: Pichet Wissawapipat / PantherMedia / Scanpix

Maailma kõige kallimaks festivaliks tituleeritud Salajane Pööripäeva Festival (Secret Solstice Festival) Islandil leiab aset jaanipäeva paiku ning lisaks tavapiletitele pakutakse sinna pääsmeid ka vaid väga valitud seltskonnale.

Islandil Reykjaviki linnas toimuv festival on ülimalt luksuslik ning kestab selle kallist piletihinda arvestades vaid lühikesed neli päeva, kirjutas Lonely Planet.

Kuigi kuudepikkust polaarpäeva Islandil ei ole, siis juunikuus on 96 tundi ehk neli ööpäeva järjest, mil päike ei loojugi. Just neil neljal päeval, 21-24 juuni eriline festival aset leiabki.

827 205 eurot maksnud festivalikülastaja lennutatakse koos viie sõbraga eralennukiga salajasele pööripäeva festivalile Islandile, kus nelja ööpäeva jooksul pakutakse parimat toitu Islandi tippkokkade poolt, luksuslikku majutust ning uhket ringreisi riigis. Samuti saab festivalil olema kvaliteetne muusika ning parimad artistid.

Näiteks astuvad üles Stormzy, Slayer, Gucci Mane, Bonnie Tyler, Clean Bandit, Death From Above, Steve Aoki, George Clinton & Parliament Funkadelic ning mitmed teised muusikud nii Islandilt kui ka mujalt maailmas. 

Festivalikülastajaid viiakse kogema ka Islandi imelist loodust, sealhulgas liustikke ning 5000 aasta vanust laavatunnelit. 

Kogu toit ja uhked kokteilid on viiele külastajale hinna sees. Pea miljon eurot maksvaid festivalipasse on saadaval vaid üks, kuid selle eest saab peole pääsme kuni viis inimest. Need kes sadu tuhandeid välja käia ei saa, aga soovivad luksusest siiski osa saada, võivad valida veel kahe paketi vahel.

Esimene nimega jumalate pakett maksab 12 242 eurot ning selles sisaldub helikopterituur liustike ja laavatunnelite juurde, sissepääs kõigile festivali üritustele, luksuslik majutus kahele ja maitsev Islandi toit. 

Teine Oðinn nimeline pakett maksab 1542 eurot ning selle sisse kuulub sissepääs festivali peamistele üritustele, Oðinn pop-up lounge'i, festivali toit ja jook kohapeal ning soodushinnaga piletid festivali privaatsetele üritustele. 

Ülejäänutele maksab festivali pass 178 eurot, mis tagab pääsme vaid kontsertidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles