Tuntud kondiiter vahistati, kuna lennujaamas tulid narkokoerad tema magusat pagasit nuuskima

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Christopher Elwell / PantherMedia / Scanpix

Tuntud briti kondiiter ja toidukirjanik Mary Berry jagas lugu sellest, kuidas ta magusalt lõhnava pagasiga narkokoerte huvi äratas ja seetõttu arreteeriti.

83-aastane Mary Berry on armastatud briti kondiiter, kes jagas hiljutises telesaates «The Graham Norton Show» oma kõige põnevamat kogemust tema tööga seoses, vahendas Travel+Leisure.

Mary Berry
Mary Berry Foto: Isabel Infantes / PA Wire/PA Images/Scanpix

Berry kirjeldas, et mõned aastad tagasi oli ta lennukisse kaasa võtnud jahu, mis oli pakitud läbipaistvasse kilekotti, et see pagasis laiali ei läheks. Politseinikud pidasid seda aga kokaiiniks. 

Ta selgitas, et oli teel USAs toimuvale küpsetamisüritusele ning oli mures, et seal ei pruugi ta leida õigeid toiduainekoguseid. «Seega ma kaalusid kõik koostisosad ära - jahu, suhkru- ja panin need väikestesse kilekottidesse,» meenutas Berry.

Lennujaama jõudes tulid narkokoerad otsejoones tema koti juurde nuuskima. Koheselt oli ta ümbritsetud turvameestest ning tema ja ta assistent pandi eraldi kongidesse. 

Kuigi Berry sõnul oli olukord ehmatav, suutis ta ka stressiolukorras huumorimeele säilitada. «Kui minult küsiti, kas ma plaanin selle kraamiga raha teenida, vastasin, et jah ja minu tasu on juba kokku lepitud,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles