Viieliikmeline perekond reisib vana koolibussiga ringi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @nomadicmillers

Viieliikmeline perekond muutis vana koolibussi tõeliselt kauniks mobiilseks koduks, millega koos nüüd maailma avastada.

Denver ja Vanessa Miller ning nende kolm poega London, Phoenix ja Everest elavad matkabussielu ning jagavad oma toredaid seiklusi sotsiaalmeedias, vahendas Travel+Leisure.

Kuna pereisa Denver teeb kaugtööd, ongi Milleritel võimalik reisivat elustiili harrastada. Perekond on bussis elades maailma avastanud juba kaks aastat ning nad ei plaani kuhugi paikseks jääda veel niipea. 

Enne kui Millerid vanasse koolibussi kolisid, kulus neil kaks aastat bussi renoveerimisele ning tõeliselt hubaseks koduks muutmisele. Samuti pidid nad bussi lage tõstma 50 sentimeetrit, kuna Denver on 180 sentimeetrit pikk ning buss ei olnud tema pikkuses mehe jaoks piisavalt mugav. 

Lisaks sellele ehitasid nad välja ka toad ning lisasid bussi kanalisatsiooni ja veevõrgu.

Nende 23 ruutmeetri suurusel elupinnal on olemas kõik eluks vajalik. Seal on avatud köögiga elutuba, kus on nii pliit, ahi, külmik kui ka kraanikauss. Elutoas on aga diivan, telekas ja helisüsteem mõnusate filmiõhtute tarbeks.

Magamistoas on nutikas voodi, mille all on tahvel. Päevasel ajal käib voodi kokku ning siis saab tahvlit kasutada kodukooli õppeks. Kuigi Millerite kõik kolm poega on alla viie aastased, õpetab ema neid juba kodus.

Hetkel sõidavad Millerid ringi New Mexico osariigis, aga nad plaanivad liikuda läbi terve Ameerika Ühendriikide ja Kanada Alaskani välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles